Rakip CSKA Moskova dağıldı

Rusya Liginin 23. haftasında Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden CSKA Moskova, Moskova derbisinde Dinamo Moskova'yı ağırladı.Deplasmanda rakibinden çok daha etkili bir oyun ortaya koyan Dinamo, şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyecek maç

Rakip CSKA Moskova dağıldı

Rusya Liginin 23. haftasında Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden CSKA Moskova, Moskova derbisinde Dinamo Moskova'yı ağırladı.

Deplasmanda rakibinden çok daha etkili bir oyun ortaya koyan Dinamo, şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyecek maçı rahat bir skorla 4-0 kazanmayı başardı.

Eski Galatasaraylı Zoran Misimovic'in forma giymediği karşılaşmaya hızlı başlayan Dinamo, maçın 36. dakikasında savunmanın arkasına sarkan Ukraynalı golcüsü Voronin'in golüyle öne geçti. Kaleci Akınfeev'in yokluğunda savunma hattında ciddi sıkıntılar yaşayan CSKA, bu golden 3 dakika sonra da Semshov'un pasında Alman yıldız Kuranyi'ye elgel olamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı deplasman takımın 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

CSKA ikinci yarıda daha istekli bir oyun kursa da aradığı golü bulmakta zorlandı. 60. dakikada Dzagoev'in golünün ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmamasının ardından CSKA oyundan daha da düşerken, Dinamo Moskova büyük boşluklar yakaladı ve 66. dakikada Fernandez, 90. dakikada Kokorin'in golleriyle farka koştu.

Bu skorla puanını 44'e yükselten Dinamo Moskova şampiyonluk yarışında iddialı bir konuma gelirken, CSKA Moskoa rakibin 2 puan önünde averajla 2. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler