Rakip Belediye'de 3 eksik var!

Deplasmanda Trabzonspor ile zorlu bir maça çıkacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da 3 eksik bulunuyor.İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşmadan puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyo

Rakip Belediye'de 3 eksik var!

Deplasmanda Trabzonspor ile zorlu bir maça çıkacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da 3 eksik bulunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşmadan puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Sportif Direktörü Kamil Dizar, rakiplerinin hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir başarı elde ettiğini belirterek, ''Öncelikle Trabzonspor'u tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

Ülkemizin gururu oldular. Yarın kendileriyle çok önemli bir maç yapacağız. Trabzonspor gerçekten şu andaligde takım oyununu sahaya en iyi yansıtan takım. Bu nedenle dikkatli olmamız ve haddimizi bilerek oynamamız gerekiyor. Trabzon'a puan alma umuduyla gidiyoruz'' dedi.

Ligin ilk haftasında Galatasaray'ı yenerek sezona iyi başladıklarını anlatan Dizar, başarılarını sürdürmek istediklerini ifade etti. Kamil Dizar, sakatlıkları bulunan futbolcuları Cesario, Ali Güzeldal ile Metin Akan'ın Trabzonspor karşısında forma giyemeyeceğini söyledi.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler