Rakibinin suratına diziyle vurdu

Yeşil sahalarda erkekler tarafından sergilenmesine alışkın olduğumuz şiddet görüntülerine zaman zaman kadın futbolunda da rastlanıyor.Son olarak Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir futbol maçında yaşananlar, karşılaşmayı ve maçın görüntülerini izleyenle

Rakibinin suratına diziyle vurdu

Yeşil sahalarda erkekler tarafından sergilenmesine alışkın olduğumuz şiddet görüntülerine zaman zaman kadın futbolunda da rastlanıyor.

Son olarak Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir futbol maçında yaşananlar, karşılaşmayı ve maçın görüntülerini izleyenlerin kanını dondurdu. Utah eyaletinin Salt Lake City kentinde oynanan Kolej Ligi karşılaşmasında East High takımından Petiola Manut, rakip takım Woods Cross'dan Makenzie Clark'a çok sert bir müdahalede bulundu. Oyunun topsuz bölgesindeki ikili mücadelenin ardından yerde yatan rakibinin yüzüne kasıtlı bir tekme savuran Manut'un hareketi olayın ortaya çıkmasının ardından büyük tepki topladı.
 
Ne var ki maçın hakemi pozisyonu görmedi ve kırmızı kart göstermesi gereken oyuncunun sportmenlik dışı hareketini es geçti. Ancak görüntülerin ortaya çıkmasıyla hem okul yönetimi hem de lig yönetimi tarafından soruşturulma açıldı ve oyuncuya büyük bir ceza verileceği belirtildi.
 
Büyük tepki çeken hareketin sahibi Petiola Manut ise konuyla ilgili bir açıklama yaparak herkesten özür diledi. Manut, "Çok sert geçen bir oyundu. Bu oyuncuyla kişisel bir sorunum yoktu. Maçın gidişatından hoşnut değildim ve adrenalin yüklüydüm. Çok üzgünüm" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler