Rakibin Bacağını Kırdı, Sonra Tedavisini Yaptı

Korsvol'de forma giyen Dr Espen Schjerven, futbol maçında rakibinin bacağını kırdıktan sonra oyundan atıldı, fakat sahadaki tek doktor kendisiydi, rakibin tedavisini de o yaptı. Norveç 4. Ligi ekiplerinden Korsvoll ‘’de forma giyen Dr  Espen Schjerven, be

Rakibin Bacağını Kırdı, Sonra Tedavisini Yaptı

Korsvol'de forma giyen Dr Espen Schjerven, futbol maçında rakibinin bacağını kırdıktan sonra oyundan atıldı, fakat sahadaki tek doktor kendisiydi, rakibin tedavisini de o yaptı.

Norveç 4. Ligi ekiplerinden Korsvoll ‘’de forma giyen Dr  Espen Schjerven, belki de futbol tarihinde bir ilke imza atıp sakatladığı oyuncuyu tedavi eden ilk doktor oldu.

ÖNCE RAKİBİNİN BACAĞINI KIRDI SONRA TEDAVİ ETTİ

Futbol oynamasının yanı sıra doktorluk mesleğini icra eden dr Schjerven, karşılaşmada  rakip Arvolll’un futbolcusu Torgeir Hoas'ın bacağını kırdı. Maçın hakeminden Kırmızı kart görüp atılmasına karşın statta doktor bulunmaması üzerine kolları sıvayıp ayağını kırdığı futbolcuya ilk tedaviyi başarıyla uyguladı.

"BENCE TOPA GİRMİŞTİ"

Ambulansın gelmesiyle Oslo Üniversite Hastanesi'ne kaldırılan Hoas ise, " Dr Espen bence topa girmişti" diyerek duruma esprili şekilde yaklaştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor