Rakibin ataklarıyla direncimiz arttı

Trabzonspor’un deneyimli oyuncusu Tayfun Cora, Konya Torku Şekerspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.Maçın zor geçeceğini bilerek sahaya çıktıklarını ifade eden Tayfun, "Konya Torku Şekerspor puan bakımında bizden daha avantajlıydı. İlk

Rakibin ataklarıyla direncimiz arttı

Trabzonspor’un deneyimli oyuncusu Tayfun Cora, Konya Torku Şekerspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçın zor geçeceğini bilerek sahaya çıktıklarını ifade eden Tayfun, "Konya Torku Şekerspor puan bakımında bizden daha avantajlıydı. İlk yarıda iyi oynadık ve 2 gol bulduk. Rakibin atakları oldu ancak bu ataklar direncimizi artırdı. 2. yarı talihsiz bir gol yedik. Bu golden sonra ise rakip direncini arttırdı. Ama biz tecrübemizi konuşturduk ve 3. golü bulduk. Artık Manisaspor'u kendi sahamızda yenip, İstanbul’daki Beşiktaş maçına daha rahat gitmek istiyoruz. Bu senede kupada şampiyon olmak amacındayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor