Rakibimiz İnter çok rahat!

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor'un bulunduğu grup olan B grubundaki Inter - Lille karşılaşmasında gülen taraf 2-1'lik skor ile İtalyan devi Inter oldu.Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanan karşılaşmada Inter takımına galibiyeti getiren golleri 19

Rakibimiz İnter çok rahat!

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor'un bulunduğu grup olan B grubundaki Inter - Lille karşılaşmasında gülen taraf 2-1'lik skor ile İtalyan devi Inter oldu.

Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanan karşılaşmada Inter takımına galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Walter Samuel ile 65. dakikada Diego Milito kaydederken, konuk ekip Lille'nin tek golünü 84. dakikada Tulio De Melo kaydetti.

Inter takımında Diego Milito'nun mücadelenin 2. dakikasında yaptığı kafa vuruşu direkten döndü.

Bu sonucun ardından Inter takımı puanını 9 yaparak grupta liderliğini sürdürürken, Lille takımı 2 puan ile son sırada yer aldı.

Inter, B grubunda sıradaki karşılaşmasını deplasmanda temsilcimiz Trabzonspor ile oynayacak olurken, Lille ise CSKA Moskova'ya konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor