"Rakibi düşünmeyi bırakın!"

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin puan kaybedip kaybetmeyeceğini konuşan oyuncularını uyararak, "Rakibi düşünmeyi bırakın, kendi işimizi iyi yapalım. Hak ettiğimiz yerde olacağız" dedi. Kalan 3 haftada oyuncularının motivasyonunu üs

"Rakibi düşünmeyi bırakın!"

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin puan kaybedip kaybetmeyeceğini konuşan oyuncularını uyararak, "Rakibi düşünmeyi bırakın, kendi işimizi iyi yapalım. Hak ettiğimiz yerde olacağız" dedi.

Kalan 3 haftada oyuncularının motivasyonunu üst düzeye çıkartmak için elinden geleni yapan Şenol Güneş, oyuncularının zaman zaman Fenerbahçe'nin puan kaybetme ihtimalini dile getirmesi üzerine, "Rakibi düşünmeyi bırakın, kendi işimizi en ili biçimde yapalım. Ligin son üç haftasında çok şey değişir. Gaziantepspor maçında iyi bir oyun ortaya koyduk. Aynı güzel futbolu Bucaspor maçında da devam ettirmeliyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler