"Rakibi çok iyi ağırlayacağız"

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aydın, İstanbul Güngörenspor'u Trabzon'da çok iyi bir şekilde ağırlayacaklarını söyledi.Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası 3. Kademe kura çekiminde Trabzonspor'un İstanbul Güngören

"Rakibi çok iyi ağırlayacağız"

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aydın, İstanbul Güngörenspor'u Trabzon'da çok iyi bir şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası 3. Kademe kura çekiminde Trabzonspor'un İstanbul Güngörenspor ile eşleşmesini değerlendiren Aydın, "Güngören bize hiç yabancı bir semt değil. Trabzon'da kardeş takımlarımızdan biri olan Güngörenspor'u en iyi şekilde ağırlayacağız." dedi.

Aydın, rakip takımın da kendileriyle aynı rengi taşıdığını kaydetti.

İstanbul Güngörenspor'un kulübü Genel Müdürü Hacı Ali Ertürk de, "Trabzonspor ile eşleşmekten büyük gurur duyuyoruz. Trabzonspor Kulübü bize yabancı değil. İç içe bir kulübümüz." diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor