"Rahat kazanacağımız maçta yenilgi aldık!"

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Ferah: ''Çok rahat kazanacağımız maçta beklemediğimiz bir yenilgi aldık''Deplasmanda Denizlispor'a 1-0 yenilerek ilk iki takım arasına girme yolunda yara alan Çaykur Rizespor'da Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, çok rahat kaza

"Rahat kazanacağımız maçta yenilgi aldık!"

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Ferah: ''Çok rahat kazanacağımız maçta beklemediğimiz bir yenilgi aldık''

Deplasmanda Denizlispor'a 1-0 yenilerek ilk iki takım arasına girme yolunda yara alan Çaykur Rizespor'da Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, çok rahat kazanacakları maçta beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi. 
     
Ferah,yaptığı açıklamada, maçın genelinde oyunu kontrol eden taraf olduklarını belirterek, ''Denizlispor karşısında birçok kez öne geçme fırsatı yakaladık. Her şeyin çok iyi gittiği dakikalarda rakibimizin hızlı hücumla bulduğu gol işimizi zorlaştırdı. Golden sonra da oyunu çevirecek pozisyonları bulduk ancak bazen top istemiyor. Çok rahat kazanacağımız maçta beklemediğimiz bir yenilgi aldık'' dedi. 
     
Ferah, ilk iki içerisindeki takımların kazandığı haftada alınan mağlubiyetin avantaj kaybı gibi gözüktüğünü ifade ederek, ''Mağlubiyetten dolayı üzgünüz ancak ortaya koyduğumuz oyun gücümüzü açıkça gösteriyor. Önümüzde dokuz hafta var. Çok iyi bir ekibe sahibiz. Önümüzdeki haftalarda bu açığı kapatacağımıza inanıyorum. Oyuncularımız aradaki puan farkını kapatarak sezon sonunda başarıya ulaşacaktır'' diye konuştu. 
     
Ferah, bir günlük iznin ardından yarın Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başlayacaklarını sözlerine ekledi. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler