Rae: 'Eksiklerimize rağmen iyiydik'

RAE: “GÜÇLÜ TÜRK MİLLİ TAKIMINA KARŞI OYUNU HİÇ BIRAKMADIK” Güney Kore Milli Takımı Teknik Direktörü Cho Kwang-Rae, basın toplantısında, Türkiye’ye 4 as oyuncularından yoksun olarak geldiklerini belirterek, “Bir hazırlık maçını daha geride bırakmış olduk.

Rae: 'Eksiklerimize rağmen iyiydik'

RAE: “GÜÇLÜ TÜRK MİLLİ TAKIMINA KARŞI OYUNU HİÇ BIRAKMADIK”

 

Güney Kore Milli Takımı Teknik Direktörü Cho Kwang-Rae, basın toplantısında, Türkiye’ye 4 as oyuncularından yoksun olarak geldiklerini belirterek, “Bir hazırlık maçını daha geride bırakmış olduk. Türkiye’ye gelirken iki as oyuncumuzun milli takımı bırakması bizi endişeye sokmuştu. Bunların dışında da iki as oyuncumuz sakat olduğu için oynayamadı. Bugün çok güçlü olan Türk Milli Takımı’na karşı son ana kadar oyunu bırakmadık. Bu maçta çok genç olmasına karşın ilk defa forma giyen arkadaşlarımız güzel bir performans sergilediler. Türkiye gibi bir takım karşısında pes etmeyerek ilerisi için umut verdik” diye konuştu.

 

“OYUNCULARIMIZ TÜRKİYE’YE KARŞI GÜZEL BİR SEVGİ BESLİYORLAR”

 

Maçın çok sert geçmediğini ifade eden Rae, “Oyuncularıma maçın Fair – Play eksenli olması gerektiğini söylemiştik. Maçın çok aşırı sert geçtiğini düşünmüyorum. Golün gelmemesi oyuncular üzerinde bir stres oluşturmuştur. Belki bunun bir gerginliği oldu saha içerisinde ama genele bakıldığında iyi bir maç olduğunu düşünüyorum” dedi. Rae, oyuncularının maç sonunda tribünleri selamlamasıyla ilgili olarak ise, “Maçtan önce bu konuda her hangi bir düşüncemiz veya planımız olmamıştı. Oyuncularımız Türkiye’ye karşı çok güzel bir sevgi besliyorlar. Maçtan sonrada sevdikleri insanlara sevgilerini gösterdiler” şeklinde konuştu.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler