R. Kazan, Gökdeniz ile turladı!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rubin Kazan Zentralstadion'da Jagodina'yı ağırladı. Maçı 1-0 kazanan Rubin Kazan Avrupa Liginde bir üst tura yükseldi. Maçın tek golü ise 52. dakikada Gökdeniz Karadeniz'den geldi.İlk maçı deplasmanda 3-2 kazanan Rubin

R. Kazan, Gökdeniz ile turladı!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rubin Kazan Zentralstadion'da Jagodina'yı ağırladı. Maçı 1-0 kazanan Rubin Kazan Avrupa Liginde bir üst tura yükseldi. Maçın tek golü ise 52. dakikada Gökdeniz Karadeniz'den geldi.

İlk maçı deplasmanda 3-2 kazanan Rubin Kazan ilk 45 dakikaya rahat başlarken, gol bulmak zorunda olan Jagodina ise yakaladığı bir kaç fırsatı değerlendiremedi. İlk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarı oyuncu değişiklikleriyle başlanırken, 52. dakikada sahneye Gökdeniz Karadeniz çıktı ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Golü bulduktan sonra rahatlayan Gökdeniz ve ekibi kalesini de gole kapadı. 90. dakikada ise Jagodina forması giyen Duska Dukic kırmızı kart gördü.

Maç 1-0 Rubin Kazan'ın galibiyetiyle sonuçlanırken, Jagodina da Avrupa Liginden elenmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor