Quaresma'ya silahlı saldırı!

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’nın, Lizbon’da silahlı kişiler tarafından soyguna uğradığı bildirildi. Saati, yüzüğü ve küpeleri gasp edilen Q7’nin, 44 bin Euro zarara uğradığı öğrenildi.Sakatlığı nedeniyle Portekiz’de bulunan Ricardo Quar

Quaresma'ya silahlı saldırı!

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’nın, Lizbon’da silahlı kişiler tarafından soyguna uğradığı bildirildi. Saati, yüzüğü ve küpeleri gasp edilen Q7’nin, 44 bin Euro zarara uğradığı öğrenildi.

Sakatlığı nedeniyle Portekiz’de bulunan Ricardo Quaresma, dün gece büyük bir şok yaşadı. Valencia’da forma giyen vatandaşı Miguel’le birlikte Lizbon’da gece dışarı çıkan Q7’nin, dönüş yolu sırasında yolu silahlı 3 kişi tarafından kesildi. Audi R8 marka aracını durduran kişilerin silahlarını Quaresma’ya yönelttikleri ve üzerindeki tüm değerli eşyaları aldıkları belirtildi.

44 bin Euro’luk kayba uğrayan Quaresma ve Miguel’in arabalarının ise bırakıldığı, soyguncuların yaya olarak olay yerinden uzaklaştıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor