Quaresma BJK'yı yine karıştırdı

Quaresma'nın kulüp malzemecisinin üstüne tuvaletini yaptığı ve kulüp çalışanı kadınlara cinsel organını gösterdiği iddiaları ortalığı karıştırdı..Q7 CİNSEL ORGANINI GÖSTERMİŞ!Beşiktaş'ta kadro dışı olan Ricardo Quaresma'nın, kulüp malzemecisinin üstüne tu

Quaresma BJK'yı yine karıştırdı

Quaresma'nın kulüp malzemecisinin üstüne tuvaletini yaptığı ve kulüp çalışanı kadınlara cinsel organını gösterdiği iddiaları ortalığı karıştırdı..

Q7 CİNSEL ORGANINI GÖSTERMİŞ!

Beşiktaş'ta kadro dışı olan Ricardo Quaresma'nın, kulüp malzemecisinin üstüne tuvaletini yaptığı ve tesislerde çıplak dolaşarak kulüp çalışanı kadınlara cinsel organını gösterdiği iddiaları Beyaz TV'de öne sürüldü, İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ise olayları yalanlamadı.

 Çebi Portekizli oyuncunu malzemecinin üstüne tuvaletini yaptığı ve bir bayana cinsel organını gösterdiğini duyduğunu ancak gözüyle görmediği ve artık üstünden zaman geçtiği için bunların konuşulmaması gerektiğini ifade ederek, "Eğer bunları gerçekten yaptıysa terbiyesizdir" dedi.

Q7'NİN MENAJERİ YANITLADI

Bu arada Quaresma'nın tercümanı Tuğkan Keçecioğlu ise aynı programa daha sonra bağlandı ve Q7 adına açıklamalar yaparak, anlatılanların kesinlikle yalan olduğunu söyledi, oyuncunun konu hakkında mahkemeye gideceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor