PTT'nin kralından Trabzonspor'a mesaj!

Trabzonspor'un alt yapısından yetişen ve bu yıl Balıkesirspor'da fırtınalar estirerek gol krallığında zirveye oturan Muhammet Reis Trabzonspor'da oynamanın hayalini kurduğunu söyledi. İlgili haber için tıklayın;      Ptt 1.ligde son 4 Haftaya girilirken B

PTT'nin kralından Trabzonspor'a mesaj!
Trabzonspor'un alt yapısından yetişen ve bu yıl Balıkesirspor'da fırtınalar estirerek gol krallığında zirveye oturan Muhammet Reis Trabzonspor'da oynamanın hayalini kurduğunu söyledi.

Ptt 1.ligde son 4 Haftaya girilirken Balıkesirspor Süper Lig yarışını sürdürmeye devam ediyor. Balıkesirpspor'un bu mücadelesinde Trabzonlu Muhammet Reis başrol oynayarak attığı 18 golle takımını sırtlıyor. Reis'in en büyük hayali ise Trabzonspor'da forma giymek.

Trabzonsporluluğu ile bilinen Muhammet Reis transferiyle ilgili yaptıgı açıklamada, hayalinin Trabzonspor'da oynamak olduğunu söyledi. Reis " Trabzon'da yetişip oynamak nasip olmasa da yeniden Trabzon'a dönmek istiyorum. Şuan da en verimli dönemimi geçiriyorum. Sözleşmem Mayıs ayında sona eriyor. Eğer Trabzonspor'dan teklif gelirse hiç düşünmeden kabul ederim. Balıkesirspor süper lige çıkamazsa diğer teklifleri de değerlendireceğim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor