PTT'de bir ekip daha düştü!

PTT 1. Lig 37. hafta mücadelesinde Tavşanlı Linyitspor ile Gaziantep BŞB karşı karşıya geldi. Mücadeleden galip ayrılan taraf 2-1'lik skorla Gaziantep BŞB olduDumlupınar Stadı'nda oynanan ve hakem Hüseyin Göcek'in düdük çaldığı mücadeleye iyi başlayan tar

PTT'de bir ekip daha düştü!

PTT 1. Lig 37. hafta mücadelesinde Tavşanlı Linyitspor ile Gaziantep BŞB karşı karşıya geldi. Mücadeleden galip ayrılan taraf 2-1'lik skorla Gaziantep BŞB oldu

Dumlupınar Stadı'nda oynanan ve hakem Hüseyin Göcek'in düdük çaldığı mücadeleye iyi başlayan taraf konuk ekip oldu. 26. dakikada Serdar Deliktaş'ın attığı golle öne geçen Gaziantep BŞB, İlk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda eşitliği yakalamak için baskkı kuran Tavşanlı Linyitspor, girdiği pozisyonları gole çeviremedi. 67. dakikada Izu Azuka'nın golüyle Gaziantep, farkı ikiye çıkardı. Bu gole 76. dakikada Özgürcan Özcan'la karşılık veren Tavşanlı Linyitspor, kalan dakikalarda beraberliği aramasına karşın golü bir türlü bulamadı. Mücadele 2-1 Gaziantep BŞB üstünlüğüyle sona erdi.

Bu galibiyetle puanını 41'e yükselten Gaziantep BŞB, ateş hattından uzaklaşarak rahat bir nefes alırken, 34 puanda kalan Tavşanlı Linyitspor'un ligden düşmesi kesinleşti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor