PTT 1. Lig'den Bundesliga'ya!

Altınordu formasıyla yıldızını parlatarak A Milli Takım’a kadar yükselen Çağlar Söyüncü’nün adı son günlerde sık sık Alman ekipleriyle anılıyordu. Freiburg, Wolfsburg gibi kulüplerin radarındaki başarılı futbolcuya son kanca Bayer Leverkusen’den geldi. Ed

PTT 1. Lig'den Bundesliga'ya!

Altınordu formasıyla yıldızını parlatarak A Milli Takım’a kadar yükselen Çağlar Söyüncü’nün adı son günlerde sık sık Alman ekipleriyle anılıyordu.

Freiburg, Wolfsburg gibi kulüplerin radarındaki başarılı futbolcuya son kanca Bayer Leverkusen’den geldi. Edinilen bilgiye göre; 19 yaşındaki yıldız adayıyla yakından ilgilenen Leverkusen, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’la temasa geçti. Tarafların anlaşma ihtimalinin çok yüksek olduğu belirtiliyor. Çağlar’a daha önce Freiburg’dan 2.5 milyon Euro’luk teklif gelmişti. Altınordu’nun oyuncuyu bu rakamın altına vermeyeceği belirtiliyor.  (Fanatik)

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler