PTT 1. Lig’de kritik karşılaşma

PTT 1. Lig’in 27. Haftası kritik bir maça sahne olacak. Küme düşme hattında bulunan Denizlispor sahasında yine alt sıralardan çok fazla uzaklaşamayan Altınordu’yu konuk edecek. Zorlu geçecek karşılaşma Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak ve saat 13.30’da

PTT 1. Lig’de kritik karşılaşma

PTT 1. Lig’in 27. Haftası kritik bir maça sahne olacak. Küme düşme hattında bulunan Denizlispor sahasında yine alt sıralardan çok fazla uzaklaşamayan Altınordu’yu konuk edecek. Zorlu geçecek karşılaşma Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak. Özgüç Türkalp’in yöneteceği mücadelede yardımcı hakemler Nihat Samuk ve Önder Yamuk görev yapacak. Maçı TRT Spor canlı yayınlayacak.

Maç öncesinde ligde kötü günler geçiren iki kulüpten Altınordu 33 puanla 13. Sırada yer alırken Denizlispor 25 puanla 17. Sırada yer alıyor.

Öte yandan istatistiklere bakıldığında iki takımın oynadığı toplam 20 karşılaşmada ev sahibinin 7 galibiyetle üstünlüğü bulunuyor. Altınordu ise 4 kez kazanırken 9 maç berabere bitti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor