PTT 1. ligde ağlayanların ve üzülenlerin haftası!

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Adem Türkmen, "Bu hafta herkes mücadelesini ortaya koysun, hakemler maç sonuçlarına etki edecek hatalar yapmasın, koca bir sezona gölge düşmesin" dedi.Türkmen, basına yaptığı açıklamada, çok uzun bir maratonun ardından PTT 1.

PTT 1. ligde ağlayanların ve üzülenlerin haftası!

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Adem Türkmen, "Bu hafta herkes mücadelesini ortaya koysun, hakemler maç sonuçlarına etki edecek hatalar yapmasın, koca bir sezona gölge düşmesin" dedi.

Türkmen, basına yaptığı açıklamada, çok uzun bir maratonun ardından PTT 1. Lig'in sonuna geldiklerini söyledi.

"Bu hafta sevinçten ve üzüntüden ağlayanların haftası olacak" diyen Türkmen, şöyle konuştu:

"Hiçbir maçın oynanmadan kazanılamayacağının birçok örneğini gördük bu sezon. Orduspor camiası olarak Şanlıurfaspor maçına çok iyi hazırlanıp kazanmak için elimizden geleni yapmak dışında bir odak noktamız olamaz. Zira biz Şanlıurfaspor maçını kazanamadıktan sonra diğer ihtimallerin hiçbir önemi olmadığının unutulmaması gerekir."

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kadro kalitesi ve performansıyla Süper Lig'e çıkan ilk takım olduğunu belirten Türkmen, "Buna karşın geçen hafta 1461 Trabzon müsabakasını da kazanarak yenilmezlik serisini sürdürdü ve 1461 Trabzon bir alt lige düştü. Balıkesirspor karşılaşmasında da aynı performansı sergileyeceklerinden kuşkumuz bulunmamakta" ifadelerini kullandı.

"Futbol seyircisi futboldan soğumasın"

Türkmen, futbol seyircisinin futboldan soğumamasının tek arzuları olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Balıkesirspor da bu sezon müthiş bir mücadele örneği göstererek Süper Lig'e ilk ikiden çıkma şansını son haftaya taşıma başarısını gösterdi ve bu performansıyla yönetimi, teknik ekip ve futbolcularıyla saygı duyulmayı sonuna kadar hak ediyor. Biz Orduspor camiası olarak bu sezon güzel ve yorucu bir serüven yaşadık. Son maça kadar Süper Lig'e çıkacak ikinci takım olabilme olasılığı bulunan bir takım olarak 38. hafta maçımıza çıkacağız. Küçük şehrin büyük takımı Orduspor, inşallah bu hafta da saygın mücadelesine devam ederek bu şehre ve geleceğine katkı sunacak. Bu hafta herkes mücadelesini ortaya koysun, hakemler maç sonuçlarına etki edecek hatalar yapmasın, koca bir sezona gölge düşmesin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor