PTT 1. Lig maçında üzücü olay

Acıbadem Kayseri Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Dr. Ömer Akbeyaz, hastanelerine getirilen Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş’in vertigo yani baş dönmesine bağlı olarak baygınlık geçirdiğini açıkladı.Kayserispor ile Adanaspor arasında oynanan maçın i

PTT 1. Lig maçında üzücü olay

Acıbadem Kayseri Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Dr. Ömer Akbeyaz, hastanelerine getirilen Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş’in vertigo yani baş dönmesine bağlı olarak baygınlık geçirdiğini açıkladı.

Kayserispor ile Adanaspor arasında oynanan maçın ilk yarısında Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, herkesi korkuttu. Baygınlık geçiren Eriş, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede kendisine gelen Eriş’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Hastanede Eriş’i bir süre gözetim altında tuttuklarını belirten Dr. Ömer Akbeyaz, baygınlığın sebebinin vertigo yani baş dönmesi nedeniyle olduğunu ifade etti. Akbeyaz, vertigonun tansiyon, soğuk hava, strese bağlı olarak oluştuğunu belirtti. Akbeyaz, Levent Eriş için geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler