PTT 1. Lig ekibinde şok istifa!

Mehmet Aygün istifaya gerekçe olarak dün akşam alınan yenilginin ardından taraftarlarının aracına vurmasını ve koltuk sevdalısı olmadığını belirtti."BİZ KOLTUK SEVDALISI DEĞİL GÖREV ADAMIYIZ"Yönetim kuruluna sözlü istifasını sunduğunu ifade eden asbaşkan

PTT 1. Lig ekibinde şok istifa!

Mehmet Aygün istifaya gerekçe olarak dün akşam alınan yenilginin ardından taraftarlarının aracına vurmasını ve koltuk sevdalısı olmadığını belirtti.

"BİZ KOLTUK SEVDALISI DEĞİL GÖREV ADAMIYIZ"

Yönetim kuruluna sözlü istifasını sunduğunu ifade eden asbaşkan Mehmet Aygün, "Evet istifa ettim. Buna sebep olarak dün akşam maç bitiminden sonra aracıma vurulması ve bu kadar istifa diye bağırıyorsa o koltukta durmanın anlamı yok. Demek ki olmuyor. Dilekçemi sözlü olarak herkese sundum. Yazılı olarak daha sunmadım. Arkadaşlarıma yazın dedim. Her şeyin hayırlısı olsun. Biz koltuk sevdalısı değiliz. Görev adamıyız. Olmadı, yapacak bir şey yok. Yönetimden başka istifa olup olmadığını bilmiyorum. Dün gece ben o olayları yaşadıktan sonra bende olay koptu. Çoluğum çocuğum var benim. İnsanlar gelip aracıma vuracak tartaklayacak öyle bir şey yok. Ben Antalyaspor'la devam edeceğim. Ben Antalyasporluyum. Zamanım olursa ben hep Antalyaspor'la olacağım ben yine söylüyorum Antalya'yı ve Antalyaspor'u seviyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor