PSV'den Trabzonspor yorumu

PSV Eindhoven takımıyla eşleşen Trabzonspor'da, kura çekimine katılan yöneticilerinden Nevzat Aydın, kurayı iyi bulduğunu açıkladı.PSV Eindhoven yöneticisi Ron Verkerk de Trabzonspor ile eşleşmelerini değerlendirdi.UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Hollanda'nın

PSV'den Trabzonspor yorumu

PSV Eindhoven takımıyla eşleşen Trabzonspor'da, kura çekimine katılan yöneticilerinden Nevzat Aydın, kurayı iyi bulduğunu açıkladı.

PSV Eindhoven yöneticisi Ron Verkerk de Trabzonspor ile eşleşmelerini değerlendirdi.

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla eşleşen Trabzonspor'da, kura çekimine katılan yöneticilerinden Nevzat Aydın, kurayı iyi bulduğunu belirtti.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezinde Avrupa Ligi 2. ve 3. tur kuraları çekilirken, kurada Trabzonspor'u temsil eden yönetici Nevzat Aydın, rakipleri PSV Eindhoven'ı şöyle değerlendirdi:

''Bildiğimiz bir takım PSV Eindhoven. Son zamanlarda kadrosu değişti. Hollanda Milli Takımı'nın, Belçika Milli Takımı'nın çok ciddi elemanları var. Bence iyi bir kura. Daha kötü olabilirdi. Bu olabilecek iyi kuralardan biri diye düşünüyorum.''

PSV Eindhoven yöneticisi Ron Verkerk ise "Trabzonspor, daima saygı duyulan, iyi ve zorlu bir rakip'' dedi.

Verterk, son 10 yılda gerek Galatasaray gerek Fenerbahçe ile ikişer kez oynadıklarını ifade ederek, ''Türkiye'de harika bir atmosferde oynayacağımızı biliyoruz. Türkiye'deki statlarda nasıl bir atmosfer olduğunun bilincindeyiz, aynı şekilde Eindhoven'da bizim stadımızda da pek çok Türk taraftar karşısında oynayacağımızı biliyoruz. Bu her zaman harikulade olmuştur'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor