PSV'de Rutten konuştu

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında yarın evinde Trabzonspor'u konuk edecek olan Psv Eindhoven Teknik Direktörü Fred Rutten, ilk maçta galip gelmenin rahatlığı düşünerek yarın defansif futbol sergilemeyeceklerini söyledi. Rutten, "Yarın sahaya çıkıp of

PSV'de Rutten konuştu

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında yarın evinde Trabzonspor'u konuk edecek olan Psv Eindhoven Teknik Direktörü Fred Rutten, ilk maçta galip gelmenin rahatlığı düşünerek yarın defansif futbol sergilemeyeceklerini söyledi. Rutten, "Yarın sahaya çıkıp ofansif futbolla Trabzonspor'u yenerek üst tura çıkmak istiyoruz." dedi

Maçın oynanacağı statta basın toplantısına katılan PSV'li futbolcu Kevin Strootma ise tüm futbolcular olarak bedenen ve ruhen yarınki maça hazır olduklarını söyledi. Strootman, seyircileri önünde oynamanın avantajını çok iyi değerlendirerek galip geleceklerini ifade etti.

Bu arada PSV basın danışmanı Jeroen Van den Berk ise, geçen hafta kendi televizyonlarında yayımlanan ve Trabzon'la ilgili görüntülerle ilgili özür diledi. Den Berk, "Bu filmi içeriğinden gelen şikayetler üzerine haberimiz oldu. Bu konuda üzüntülüyüm yapılmaması gerekirdi. Zaten gerekeni yaptık ve filmi yayından kaldırdık." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor