PSV maçında nerelerdeydiniz?

Derbi siftahını Beşiktaş'a karşı yapan Trabzonspor'da bayram havası! Beşiktaş galibiyeti, Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde eski Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e destek verdiği için eleştirilen Sadri Şener ve yöneticilere de rahat nefes aldırdı

PSV maçında nerelerdeydiniz?

Derbi siftahını Beşiktaş'a karşı yapan Trabzonspor'da bayram havası! Beşiktaş galibiyeti, Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde eski Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e destek verdiği için eleştirilen Sadri Şener ve yöneticilere de rahat nefes aldırdı.

 

90 dakikanın ardından "Beşiktaş, en kötü döneminde bile hafife alınacak bir takım değil. Rakibimiz karşısında aldığımız 2-1'lik galibiyet gurur verici bir olay" diyen Şener, açıklamalarda bulundu.

 

Trabzonspor Başkanı, "Derbiyi izlerken aklınıza PSV maçları geldi mi? Bu takım Beşiktaş'a karşı sergilediği bu oyunla PSV'yi de geçer miydi?" sorusuna şu cevabı verdi:

 

PSİKOLOJİK BİR YIPRANMA!

"Evet düşündüm, hatta içim 'cız' etti. İçimden 'PSV maçlarında neredeydiniz' dedim... Böyle mücadele etsek, PSV maçlarından iyi sonuçlar alabilir ve turu atlayan taraf olabilirdik. Bugün Trabzonspor'un Avrupa yoluna devam etmesi işten bile değildi. Bu çocuklar Şampiyonlar Ligi'nde İnter'i yendi, hem de deplasmanda İtalya'da... İyi bir takımız ve futbolcularımız çok kaliteli. Ama yoruldular. İster psikolojik, ister fiziksel yorgunluk olarak niteleyin... Ağır bir maraton koştular. PSV maçlarında psikolojik faktörler de vardı ve şanssızca elendik."

 

PLAY-OFF İÇİN SİTEM ETTİ

Play-off sistemi nedeniyle ligin tadının kaçtığını özellikle hatırlatan Sadri Şener, "Rakiplerimiz bizden daha az maç oynadı. Galatasaray iyi futbol oynuyor ama bizden daha şanslı, çünkü daha az maç yaptı. Bu yıl maalesef karman çorman bir lig oldu" diyerek sitem etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor