PSV Eindhoven'da yeni dönem

 Hollanda Eredivisie'de hayal kırıklığı yaşayan ve sezonu ikinci sırada bitiren PSV'de teknik direktör Dick Advocaat ile yollar tamamen ayrıldı. PSV'nin yeni teknik direktörü, eski futbolcusu Phillip Cocu oldu. Kulüpten yapılan açıklamada PSV altyapısının

PSV Eindhoven'da yeni dönem

 

Hollanda Eredivisie'de hayal kırıklığı yaşayan ve sezonu ikinci sırada bitiren PSV'de teknik direktör Dick Advocaat ile yollar tamamen ayrıldı. PSV'nin yeni teknik direktörü, eski futbolcusu Phillip Cocu oldu.
 
Kulüpten yapılan açıklamada PSV altyapısının başında görevde olan Cocu'nun A Takım teknik direktörlüğüne getirildiği, yardımcılıklarını da Ernest Faber ve Chris van der Weerden yapacağı belirtildi. Cocu ve teknik ekibiyle 4 yıllık anlaşma imzalandı.
 
Cocu, Fred Rutten'in görevi bırakmasının ardından geçen sezon geçici olarak A Takım hocalığı da yapmıştı. Daha sonra PSV tecrübeli çalıştırıcı Dick Advocaat'a emanet edildi.
Ajax'ın alt yapısını örnek alan PSV'de teknik kadronun içine son hafta oynanan Twente maçıyla futbolu bıraktığını açıklayan Mark van Bommel ve bonservisi Tottenham'da bulunan eski kalecileri 32 yaşındaki Gomes'in de dahil edilmek istendiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor