PSV abartma sınırını zorladı! 9-0

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında PSV, sahasında konuk ettiği Karadağ temsilcisi Zeta'yı 9-0 mağlup ederek adını gruplara yazdırmayı başardı. UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında Hollanda ekibi PSV, sahasında Karadağ temsilcisi Zeta i

PSV abartma sınırını zorladı! 9-0

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında PSV, sahasında konuk ettiği Karadağ temsilcisi Zeta'yı 9-0 mağlup ederek adını gruplara yazdırmayı başardı.

 

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında Hollanda ekibi PSV, sahasında Karadağ temsilcisi Zeta ile karşı karşıya geldi.

 

Phillips Stadı'nda oynanan karşılaşmayı PSV, 9-0 kazanarak turnuvaya damgasını vuracak bir skorla adını gruplara yazdırmayı başardı.

 

İlk maçı da 6-0 kazanan PSV'ye galibiyeti getiren golleri 5. dakikada Jorgensen, 12 ve 74. dakikalarda van Ooijen, 15, 27 ve 63. dakikalarda Matavz, 39, 66 ve 83. dakikalarda Wijnaldum kaydetti. PSV toplamda da 14-0'lık bir skorla kupa tarihinin en farklı skorlarından birini elde ederek bir üst tura yükseldi.

 

UEFA Avrupa Ligi'nde grup müsabakalarını belirleyecek kura çekimi 31 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor