Psg, Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

Fransa Ligue 1'e sezon başından beri performansıyla damga vuran ve 28. haftasında Lyon'a 2-1 kaybederek 28 maç sonra mağlubiyetle tanışan PSG, geçtiğimiz hafta da Montpellier ile evinde 0-0 berabere kalmıştı. Ligin 30. haftasında bugün deplasmanda Troyes'

Psg, Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

Fransa Ligue 1'e sezon başından beri performansıyla damga vuran ve 28. haftasında Lyon'a 2-1 kaybederek 28 maç sonra mağlubiyetle tanışan PSG, geçtiğimiz hafta da Montpellier ile evinde 0-0 berabere kalmıştı.

Ligin 30. haftasında bugün deplasmanda Troyes'a konuk olacak olan PSG, 3 puan alması durumunda ligin bitimine 8 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. 3 yıldır üst üste şampiyon olan bu sezon en yakın takipçisi Monaco'ya 22 puan fark atan PSG, Troyes deplasmanından 3 puan alarak, ligin bitimine 8 hafta kala üst üste 4. şampiyonluğuna ulaşmak istiyor. Bu sezona 4 kupa hedefiyle başlayan PSG, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'yi eleyerek çeyrek final vizesini kaptı. PSG ayrıca, Fransa Lig Kupası'nda finale ve Fransa Kupası'nda ise yarı finale yükselerek 4 kulvarda da hedefine emin adımlarla ilerliyor.

PSG'nin şampiyonluk maçı bugün TSİ 15.00'te başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler