Prim 120’şer bin!

Bu müthiş prim bile oyuncuları ateşleyemedi. Kadrodaki gençler “Volkan ağabey bizi yaktı” şeklinde şaka yollu birbirine takıldı.  Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in, grupta büyük önem taşıyan Romanya maçı öncesi rekor sayılabilecek bir prim

Prim 120’şer bin!

Bu müthiş prim bile oyuncuları ateşleyemedi. Kadrodaki gençler “Volkan ağabey bizi yaktı” şeklinde şaka yollu birbirine takıldı.  

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in, grupta büyük önem taşıyan Romanya maçı öncesi rekor sayılabilecek bir prim vadettiği, ancak bunun bile oyuncularda doping etkisi yaratamadığı bildirildi. Beşiktaş kulübü başkanlığı yaptığı dönemde de “bonkör”lüğüyle bilinen Demirören, yine kesenin ağzını açıp karşılaşmadan önce Abdullah Avcı’ya “Bu maç bizim için hayati önem taşıyor. Sayın Başbakanımız da maçı izleyecek. Kazanırsak adam başı 120 bin lira dağıtmayı düşünüyorum. Bunu oyunculara söyle. Galibiyet istiyorum” dedi.
 
2 MİLYON LİRAYI BULUYOR
 
Avcı da soyunma odasına inip “Arkadaşlar başkanın bir müjdesi var. Kazanırsak 120’şer bin TL prim verilecek. Herkes bizden başarı bekliyor. Çıkıp karşılığını verelim” diye konuştu Ancak milli takımlarda finallere gitme ya da play-off barajına yükselme sayılmazsa, rekor olan bu prim de oyuncuları ateşleyemedi. Romanya maçı kazanılsa, teknik heyet ve diğer oyuncular da düşünüldüğünde 2 milyon liraya yakın bir para dağıtılacaktı. Demirören, Hollanda galibiyetine 100 bin, beraberliğe 60 bin prim vereceğini duyurmuştu. Estonya primi olarak 30’ar bin dolar dağıtılmıştı. Maçın ardından özellikle kadroda yer alan gençlerin küçük çaplı servet olan müthiş primin kaçırılması nedeniyle hayıflandıkları ve aralarında “Volkan ağabey bizi yaktı!” şeklinde takıldıkları öğrenildi.
 
Almanya bu parayı çeyrek finalde gördü
 
Bizi yenen Romanya’nın prim miktarı 5’er bin Euro’ydu.
 
Almanya’nın, Euro 2012’de çeyrek finale kalma primi 50 bin Euro’ydu.
 
Gruptaki 3 eleme maçını kazansak, oyunculara toplam 275 bin lira
dağıtılacaktı. İspanyol oyuncular, Avrupa Şampiyonu olduğunda 300’er bin Euro kazandılar!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor