Prandelli Trabzonsporlu golcüyü istemedi!

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve Halilhodzic'in kadroda düşünmediği Emre Güral'ın Galatasaray'a önerildiği öne sürüldüTrabzonspor kökenli futbolcuların peşinden koşmayı alışkanlık haline getiren Galatasaray'ın bu kez kendi teknik direktörleri Prande

Prandelli Trabzonsporlu golcüyü istemedi!

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve Halilhodzic'in kadroda düşünmediği Emre Güral'ın Galatasaray'a önerildiği öne sürüldü

Trabzonspor kökenli futbolcuların peşinden koşmayı alışkanlık haline getiren Galatasaray'ın bu kez kendi teknik direktörleri Prandelli'nin isteği üzerine Emre transferinden cazgeçtiği iddia edildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic’in kadro dışı bıraktığı Emre Güral, menacerler tarafından Galatasaray’a önerilmişti. Trabzonspor’un golcü oyuncu için 750 bin Euro bonservis bedeli belirlemesinin ardından yönetim Prandelli’ye bu oyuncuyu isteyip istemediğini sordu.

İtalyan çalıştırıcı, “Bu sezon Berk İsmail’e şans vermeyi planlıyorum. Emre’nin transferine gerek yok” yanıtını verdi. Bunun üzerine Galatasaray, bu oyuncudan vazgeçtiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor