"Pozisyonları cömertçe harcadık"

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu; Kayseri Erciyes maçını unutarak Altınordu maçına hazırlandıklarını söyledi   "POZİSYONLARI CÖMERTÇE HARCADIK"    PTT Birinci Ligi'in ikinci haftasında Avni Aker Stadı'nda Kayseri Erciyesspor ile 0-0 berabere

"Pozisyonları cömertçe harcadık"
1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu; Kayseri Erciyes maçını unutarak Altınordu maçına hazırlandıklarını söyledi
 
"POZİSYONLARI CÖMERTÇE HARCADIK"
 
 PTT Birinci Ligi'in ikinci haftasında Avni Aker Stadı'nda Kayseri Erciyesspor ile 0-0 berabere kalan 1461 Trabzon'da Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, açıklamalarda bulundu. Zıvalıoğlu, "Çok rahat kazanabileceğimiz maçı özellikle ikinci yarı bulduğumuz net pozisyonları gole çevirebilseydik, biz hedeflediğimiz yolda çok daha iyi yerlere gelebilirdik" dedi.
 
Zıvalıoğlu, "Pas bağlantısını iyi kurduğunuz zaman çok rahat defansın arkasına sarkıyoruz. Kayseri Erciyesspor karşısında İkinci yarı bunu yaptık ve çok rahat pozisyonlar bulduk. Maçın bizim için artı yönlerinden biri de iki genç takımın mücadelesinde 90 dakika sonunda hala zorlayan, isteyen, temposunun ritmini rakibe kabul ettiren bir takım olmamızdı. Bu bizim için çok sevindirici" diye konuştu. 
 
Kayseri Erciyes maçını unutup önümüzdeki cuma günü deplasmanda oynanacak olan Altınordu maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başlayacaklarını ifade eden Bordo-Mavi-Beyazlı ekibin Teknik Patronu Hamdi Zıvalıoğlu, "Çok güçlü ve genç bir takıma karşı oynayacağız. Bu nedenle iyi konsantre ve akıllı olup, oradan da istediğimiz sonucu alıp Trabzon'a dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler