Pozisyon körü hakeme taraftar isyanı

Spor Toto Süper Ligde deplasmanda Kasımpaşaspor ile 1-1 berabere kalan ve altın değerinde 2 puan bırakan Trabzonspor’da maçın hakemi Cüneyt Çakır’a Taraftarlar isyan etti.Uefa’da Napoli karşısında alınan 4-0’lık  mağlubiyetin izlerini Kasımpaşa maçıyla si

Pozisyon körü hakeme taraftar isyanı

Spor Toto Süper Ligde deplasmanda Kasımpaşaspor ile 1-1 berabere kalan ve altın değerinde 2 puan bırakan Trabzonspor’da maçın hakemi Cüneyt Çakır’a Taraftarlar isyan etti.

Uefa’da Napoli karşısında alınan 4-0’lık  mağlubiyetin izlerini Kasımpaşa maçıyla silmeye çalışan ve karşılaşmanın 90. Dakikasında yediği golle yıkılan Trabzonpsor’da taraftarlar elit hakem olarak nitelendirilen Cüneyt Çakır’ın karşılaşmanın 55. Dakikasında Deniz Yılmaz’a yapılan faul sonrası pozisyon gözünün önünde olmasına karşın faul bile çalmaması taraftarlardan tepki topladı.

Avrupa’da son olarak Chelsea – Psg maçında düdük çalan Çakır’ın Avrupa’da farklı Türkiye’de farklı maç yönettiği taraftarlarca ifade edilirken Deniz Yılmaz’ın bu pozisyonda ayağının kırılmaması şans olarak yorumlandı.

 

11002547_10153872435487281_1473733462_o.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler