Potanın Perileri tatsız kapattı

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2013 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında katıldığı Euroessonne Turnuvası'nın üçüncü ve son maçında Kanada'ya 51-46'lık skorla yenildi.Paris'te düzenlenen turnuvanın ilk karşılaşmasında İspanya'ya 53-39, ikinci karşıl

Potanın Perileri tatsız kapattı


A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2013 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında katıldığı Euroessonne Turnuvası'nın üçüncü ve son maçında Kanada'ya 51-46'lık skorla yenildi.

Paris'te düzenlenen turnuvanın ilk karşılaşmasında İspanya'ya 53-39, ikinci karşılaşmada ev sahibi Fransa'ya 65-58'lik skorlarla kaybeden milliler, turnuvanın son maçında da Kanada'ya 51-46 yenilerek organizasyonu 4. sırada tamamladı.

Karşılaşmanın ilk 4 dakikası 5-0 Kanada'nın üstünlüğüyle geçildi. Ay-yıldızlılar, Bahar Çağlar ile toparlansa da 2. çeyreğe 13-10 geride girdi. İkinci periyotta oyuna ağırlığını koyan milliler, Nevriye Yılmaz ve Naile Çırak’ın sayılarıyla 8-0'lık seri bularak öne geçti. Holingsvorth ile skor üretmeyi sürdüren A Milli Takım, devreyi 31-23 üstün kapattı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Kanada 10-2’lik seriyle dengeyi sağladı ve 3. periyot 35-35 eşitlikle tamamlandı. Kanada final çeyreğinde de Nurse-Pilypaitis ikilisinin etkili oyunuyla ay-yıldızlılara üstünlüğü kaptırmadı ve maçı 51-46 kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler