"Potanın perileri iyi" başladı

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Angola (A) Grubu ilk maçını eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte izledi. Karşılaşmaya iyi başlayan milli takım, Angola karşısında ilk 7 dakikada rakibine sayı attırmayıp 15-0'lık bir seri yakaladı.

"Potanın perileri iyi" başladı

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Angola (A) Grubu ilk maçını eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte izledi.

 

Karşılaşmaya iyi başlayan milli takım, Angola karşısında ilk 7 dakikada rakibine sayı attırmayıp 15-0'lık bir seri yakaladı.

 

"Potanın Perileri", ilk basketini ancak 7. dakika içinde bulan Angola karşısında ilk periyodu 21-8 önde kapadı.

 

İkinci periyotta zaman zaman konsantrasyon eksikliğine uğrayan milliler, buna rağmen devreyi 10 sayı farkla 35-25 önde bitirdi.

 

İkinci yarıya etkili bir başlangıç yapan "Potanın Perileri", 27. dakikada farkı 20 sayıya (53-33) çıkardı. Milliler, bu periyodu da 58-39 önde geçti.

 

Zayıf rakibi karşısında son periyotta rahat bir oyun ortaya koyan (A) Milli Kadın Basketbol Takımı, grubundaki ilk maçını 72-50 kazandı.

 

Karşılaşmayı izleyenler arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler