Potanın Perileri Başkent'e gidiyor

 2014 FIBA Dünya Şampiyonası için çalışmalarını sürdüren A Milli Kadın Basketbol Takımı, 1-3 Eylül tarihlerindeki hazırlık turnuvasına katılmak için Ankara'ya gitti. 11. Zafer Kupası'nda elde ettiği birinciliğin ardından çalışmalarını bir hafta süreyle İs

Potanın Perileri Başkent'e gidiyor

 2014 FIBA Dünya Şampiyonası için çalışmalarını sürdüren A Milli Kadın Basketbol Takımı, 1-3 Eylül tarihlerindeki hazırlık turnuvasına katılmak için Ankara'ya gitti. 

11. Zafer Kupası'nda elde ettiği birinciliğin ardından çalışmalarını bir hafta süreyle İstanbul'da devam eden ay-yıldızlı ekip, kamp yaptığı otelden otobüs ile yola çıktı.  

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, şampiyonaya bir ay kaldığını anımsatarak, "Şu an her şey planladığımız gibi gidiyor. Ankaralı sporseverlerin bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz" dedi. 

Milli takımın tecrübeli oyuncusu Şaziye İvegin Üner, bu turnuvaların taraftarlar için de Dünya Şampiyonası öncesi bir hazırlık olduğunu dile getirerek, "Gerçekten seyirci ile beraber çok farklı bir atmosfer oluyor. Onların da aynı farklılığı yaşayacaklarını düşünüyorum. Hem bizim için hem de onlar için çok güzel bir enerji ortaya çıkacak. Bu güzel, keyifli, heyecanlı ve enerji dolu ortamda hep beraber olalım" diye konuştu. 

Begüm Dalgalar ise Ankara Turnuvası'nda üç önemli rakiple karşılaşacaklarını ifade ederek, "Belarus, Çek Cumhuriyeti ve Japonya ile keyifli maçlar olacak. Çünkü biz olimpiyat elemelerinde Ankara seyircisi önünde oynamıştık. Orada da gördüğümüz üzere Ankara'da muhteşem bir seyirci kitlesi var ve bizi yalnız bırakmayacaklarına eminim" şeklinde görüşlerini aktardı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler