Potada Millilerimiz 3. oldu

 Basketbolda, bu yıl 10. kez düzenlenen Spor Toto World Cup 10'da mutlu sona Almanya ulaştı.Halkapınar Spor Salonu'nda A Milli Takım'ın yanı sıra Almanya, Sırbistan ve Ukrayna'nın katıldığı turnuvada,ilk gün Sırbistan'ı 59-58, ikinci günde ise Türkiye'yi

Potada Millilerimiz 3. oldu

 

Basketbolda, bu yıl 10. kez düzenlenen Spor Toto World Cup 10'da mutlu sona Almanya ulaştı.

Halkapınar Spor Salonu'nda A Milli Takım'ın yanı sıra Almanya, Sırbistan ve Ukrayna'nın katıldığı turnuvada,ilk gün Sırbistan'ı 59-58, ikinci günde ise Türkiye'yi 79-72 yenen Almanya, son günde Ukrayna'ya 81-67 yenilmesine rağmen turnuvayı birinci sırada tamamladı.

İlk gün Ukrayna'yı 69-65 yenen A Milli Takım ise daha sonra Almanya'ya 79-72, Sırbistan'a da 83-58 yenilerek turnuvada üçüncü oldu.

Turnuvanın son maçında Türkiye'yi yenen Sırbistan'ın ikinci olduğu turnuvada, Ukrayna ise dördüncü oldu.

-ALMANYA İLK KEZ KAZANDI-

Organizasyona 4. kez katılan Almanya'nın ilk kez mutlu sona ulaştığı Spor Toto World Cup'ta, daha önceki organizasyonlarda Türkiye 3,Hırvatistan 2, Arjantin, İtalya, Sırbistan ve Slovenya ise birer kez birinci olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler