Portekiz'den son iddia! CARDOZO

Trabzonspor'da beklenen forvet transferi henüz gerçekleşmeyince her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Bir çok ülkenin spor gazetelerinde manşetleri süsleyen Trabzonspor için son iddia Portekiz'den geldi. Portekiz'in Publico gazetesi Trabzonspor'un Cardo

Portekiz'den son iddia! CARDOZO

Trabzonspor'da beklenen forvet transferi henüz gerçekleşmeyince her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Bir çok ülkenin spor gazetelerinde manşetleri süsleyen Trabzonspor için son iddia Portekiz'den geldi.

 Portekiz'in Publico gazetesi Trabzonspor'un Cardozo'yla anlaştığını öne sürdü.

Gazete Slimani'den beklenen olumlu yanıtı alamayan Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal'ın, rotasını Benfica kulübüne çevirdiği ve Oscar Cardozo için pazarlık yaptığını iddia etti. 

Gazetenin iddiası bununla da sınırlı kalmadı. Publico, Benfica'nın kapıyı 8 milyon euro'dan açtığı Türkler'in ise 5 milyon euro'da direttiği ve istediğini aldığını yazdı. Tarafların sözleşmenin resmi olarak açıklanması için son detaylar üzerinde çalışıldığı öne sürüldü. 30 yaşındaki Paraguaylı forvetin de Türkiye'ye gitmeye hazır olduğu, yıllık 2.5 milyon euro'dan 3 senelik imza atacağı da iddialar arasında yer aldı.

Öte yandan bu iddia Trabzonsporlu yetkililerce henüz doğrulanmazken bu haberlerin menajer oyunu olabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor