Portekiz'den Slimani iddiası!

Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme gelen isimlerden Slimani için Portekiz'den yeni bir iddia ortaya atıldı.supersporting isimli haber sitesi Trabzonspor'un Slimani'yi ısrarla istediğini ve bu transferi bitirmek için bordo mavili kulübün C

Portekiz'den Slimani iddiası!

Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme gelen isimlerden Slimani için Portekiz'den yeni bir iddia ortaya atıldı.

supersporting isimli haber sitesi Trabzonspor'un Slimani'yi ısrarla istediğini ve bu transferi bitirmek için bordo mavili kulübün CEO'su Burak Gürdal Sporting Lizbon'lu yetkililerle görüştüğünü öne sürdü.

Aynı haberde Trabzonspor'un Darien Bent ile de ilgilendiği ancak Slimani'nin ana hedef olduğu belirtildi. CEO Gürdal'ın bu transferi bitirmek için her yolu denediği iddia edilirken  futbolcuyu bırakmak istemeyen Portekiz ekibinin 8 Milyon Euro'da direttiği ifade edildi.

Ayrıca Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olmasına kesin gözüyle bakılan Cezayir teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in bu trasferde bordo mavililerin lehine önemli bir avantaj olduğuna dikkat çekildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler