Polonya'da tanıdık isimler

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahiplerinden Polonya'nın organizasyonda mücadele edecek 23 kişilik kadrosu açıklandı. Polonya Milli Takımı’nda Sivassporlu Kamil Grosicki ve Trabzonsporlu Adrian Mierzejewski de bulunuyor.Avrupa Futbol Şampiyonası iç

Polonya'da tanıdık isimler

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahiplerinden Polonya'nın organizasyonda mücadele edecek 23 kişilik kadrosu açıklandı. Polonya Milli Takımı’nda Sivassporlu Kamil Grosicki ve Trabzonsporlu Adrian Mierzejewski de bulunuyor.

Avrupa Futbol Şampiyonası için geri sayım sürerken, kadrosu kesinleşen takımlardan biri de Polonya oldu. Euro 2012'ye Ukrayna ile birlikte ev sahipliği yapacak Polonya'nın kesin kadrosu teknik direktör Fran Cizek Smuda tarafından açıklandı.

23 kişilik nihai listede Sivasspor'dan Kamil Grosicki ile Trabzonspor'dan Adrian Mierzejewski de yer buldu. Geride kalan sezonun devre arasında Trabzonspor'dan İskoç ekibi Celtic'e kiralık verilen Pawel Brozek de teknik direktör Smuda tarafından kadroya davet edildi.

Listede, Bundesliga'nın son şampiyonu Borussia Dortmund'dan 3 kişi yer aldı. Dortmund formasıyla 22 gol atan Robert Levan Dovski ile takım arkadaşları Jakub Blazci Kowski ve Lukasz Pis Çek kadroya alındı.

Polonya, ev sahiplerinden biri olduğu 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Grubu’nda, Yunanistan, Rusya ve Çek Cumhuriyeti ile mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor