Polisi taşladı, mankene sarıldı!

Bursaspor'un cumartesi günkü Beşiktaş maçı öncesi polislere taş atan bir holigan, ertesi gün İstanbul'daki F1 yarışlarında mankenlerle fotoğraf çektirirken görüntülendi. Savaş alanına dönen Bursa caddelerinde, üzerinde taraftar grubuna ait bir eşofman, el

Polisi taşladı, mankene sarıldı!

Bursaspor'un cumartesi günkü Beşiktaş maçı öncesi polislere taş atan bir holigan, ertesi gün İstanbul'daki F1 yarışlarında mankenlerle fotoğraf çektirirken görüntülendi.

 

Savaş alanına dönen Bursa caddelerinde, üzerinde taraftar grubuna ait bir eşofman, elinde polise atmakta olduğu taşla görüntülen holigan, pazar günü soluğu İstanbul Park'ta aldı. Aynı kıyafetlerle yarışları izlemeye gelen saldırgan, F1 standlarında elinde sigarasıyla mankenlerle rahat bir şekilde fotoğraf çektirirken görüntülendi. Polisin taraftarın kimliğini tespit edip yakalamaya çalıştığı öğrenildi.

 

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Bursaspor- Beşiktaş maçı öncesi, olaylarda polisle çatışmaya giren holiganlara yönelik başlatılan operasyonlar devam ediyor. Gözaltına alınan 6’sı çocuk 19 kişiden 17’si Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla serbest bırakılırken 2 kişi tutuklandı. MOBESE kayıtlarını ve çekilen görüntüleri inceleyen ve gelen ihbarları değerlendiren polis, dün gece düzenlediği operasyonda 17 kişiyi daha gözaltına aldı.Olaylarda polislerden 70’inin yaralandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler