Polis, tecavüzden tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliğinde görevli polis memurları M.K, E.G. ve S.D, ekip şefi A.K. ile Avcılar'da bir restoranda uygulama yaptı.Restoranda çalışan 7'si kadın 11 kişiyi gözaltına alan polis memurlarının, Aze

Polis, tecavüzden tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliğinde görevli polis memurları M.K, E.G. ve S.D, ekip şefi A.K. ile Avcılar'da bir restoranda uygulama yaptı.

Restoranda çalışan 7'si kadın 11 kişiyi gözaltına alan polis memurlarının, Azerbaycan uyruklu A.Ş dışındaki kişileri bir süre sonra haklarında işlem yapmadan serbest bırakarak, ekip aracından indirdiği belirtildi. Ekipteki diğer polisleri de evlerine bırakan A.K'nin, Azerbaycan uyruklu A.Ş'yi Çatalca yakınlarında ıssız bir yere götürerek, tecavüz ettiği iddia edildi.

A.Ş'nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan 13 yıllık polis memuru A.K, cezaevine konuldu.

Bir süredir Ahlak ve Kumar Büro Amirliğinde çalıştığı bildirilen polis memuru A.K.'nin, uygulama yapılan restoranın sahibinden gözaltına aldığı kişiler hakkında işlem yapmamak için 1000 lira para aldığı da ileri sürüldü.

Olaya karışan diğer polis memurlarından birinin açığa alındığı, diğer ikisinin görev yerlerinin değiştirildi bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor