Polat aradı Erdoğan cevap vermedi

Başbakanlık Özel Kalemi'ne başvuran Polat "Başbakan'dan hangi sebeple randevu istiyorsunuz?" sorusu üzerine ise şu yanıtı verdi:"Çok yakında seçim yapmayı planlıyorum. Başbakan'a da yeni yönetime girmesini istediği isimler olup olmadığını soracaktım.." Ve

Polat aradı Erdoğan cevap vermedi

Başbakanlık Özel Kalemi'ne başvuran Polat "Başbakan'dan hangi sebeple randevu istiyorsunuz?" sorusu üzerine ise şu yanıtı verdi:

"Çok yakında seçim yapmayı planlıyorum. Başbakan'a da yeni yönetime girmesini istediği isimler olup olmadığını soracaktım.." Ve buna rağmen randevu alamadı.. Ama en azından şu ortaya çıktı: Adnan Polat, 10 gün içinde seçime gideceğini açıklayacak.

Türk Telekom Arena'nın 15 Ocak'ta gerçekleşen açılışında yaşanan protestodan sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile G.Saray Başkanı Adnan Polat arasındaki iplerin koptuğu herkesin malumu.. Gerilen ilişkileri düzeltmek amacıyla Erzurum'daki Universiad açılışına bile günü birliğine giden ve sadece Başbakan'ın elini sıktıktan sonra açılışı izlemeden İstanbul'a dönen Polat, o gün bugün beklediği sıcaklığı bulamamıştı.. Ancak G.Saray Başkanı, girişimlerini sürdürmeye devam ediyor.. Hele Başbakanlık Özel Kalemi'ne yaptığı son başvuru ile hem seçim konusundaki stratejisini belli etti hem de Başbakan'dan yeni yönetim için isim istedi.

BASKIN SEÇİM KARARI
G.Sarayyönetiminden teyit edilen bilgiye göre, 15 gün önce Özel Kalemi aratan Polat, Tayyip Erdoğan'la görüşmek için randevu talebinde bulundu.. Özel Kalem geri dönüş yaparak "Hangi sebeple sayın Başbakan'la görüşmek istediğinizi öğrenebilir miyiz?" sorusunu sordu.. Polat, bunun üzerine "Çok yakında seçim yapmayı planlıyorum.. Sayın Başbakanımız'ın yönetime girmesini istediği herhangi biri var mı, başka istekleri var mı? Bu konuda kendisiyle fikir teatisinde bulunmak istiyorum" yanıtını verdi. Kendi camiasına istifa etmeyi ve seçim yapmayı hiç düşünmediğini her fırsatta deklare eden Polat'ın böylece "baskın" seçim için düğmeye basma hazırlığında olduğu ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor