Play-off kararı açıklandı!

 Kulüpler Birliği Başkanvekili Hasan Akıncıoğlu önümüzdeki sezon play-off sisteminin uygulanmamasını ancak alternatif bir sistem üzerine değerlendirme yapacaklarını söyledi.Yayıncı kuruluşun önümüzdeki sezonki sistem hakkında bir taslak sunduğunu ifade ed

Play-off kararı açıklandı!

 

Kulüpler Birliği Başkanvekili Hasan Akıncıoğlu önümüzdeki sezon play-off sisteminin uygulanmamasını ancak alternatif bir sistem üzerine değerlendirme yapacaklarını söyledi.

Yayıncı kuruluşun önümüzdeki sezonki sistem hakkında bir taslak sunduğunu ifade eden Akıncıoğlu, "Önümüze gelen bir taslak var ancak bu taslak hakkında nihai bir karar yok. Bu kararı almak için kendi aramızda görüşeceğiz ve ardından da Türkiye Futbol Federasyonu ile bir araya geleceğiz. Düşünülen yeni sistem, maçlar oynanırken uygulanabilecek bir uygulamayı kapsıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor