Platini'den Suat Kılıç'a teşekkür

Michel Platini, tüm siyasi gerginlik ve toplumsal hassasiyete rağmen kamuoyunu sağduyuya davet eden mesajları ve başarılı organizasyonu nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a teşekkür etti.UEFA Başkanı Michel Platini, UEFA Avrupa Ligi kapsamında 15

Platini'den Suat Kılıç'a teşekkür

Michel Platini, tüm siyasi gerginlik ve toplumsal hassasiyete rağmen kamuoyunu sağduyuya davet eden mesajları ve başarılı organizasyonu nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a teşekkür etti.

UEFA Başkanı Michel Platini, UEFA Avrupa Ligi kapsamında 15 Eylül’de oynanan Beşiktaş-Tel Aviv maçında, Türkiye’nin karşılaşmaya gösterdiği hassasiyet ve sağladığı sorunsuz organizasyon nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a bir teşekkür mektubu yolladı. Türkiye’nin bu konuda UEFA ile yaptığı işbirliğinden doğan memnuniyetin altının çizildiği mektupta şu ifadelere yer verildi:

“UEFA Birinci Başkan Yardımcısı Sayın Şenes Erzik tarafından, Beşiktaş-Tel Aviv müsabakasına katılımınız ve takibiniz ile birlikte olası bir sıradışı hadiseye mahal verilmemesi hususundaki çabalarınız konusunda bilgilendirilmiş bulunmaktayım.

Müsabaka öncesi süreçte ortaya çıkan yüksek siyasi gerginlik ve toplumsal hassasiyete rağmen, maça katılımınız, her iki takımın oyuncuları, teknik ekibi ve yöneticileriyle birlikte kamuoyuna da yönelik takdire şayan mesajlarınızla, maçın pürüzsüz bir şekilde oynanmasına büyük katkı sağlamış bulunmaktasınız. Bu nedenle, maçın emniyetli ve kazasız bir şekilde atlatılmasına yönelik kişisel gayretinizi özellikle takdir etmek ve size teşekkür etmek istedim.Umuyorum ki bu güzel işbirliğimizi, hem Türk futbolunun, hem de Avrupa futbolunun çıkarları adına gelecekte de devam ettirebiliriz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor