Platini'den FB açıklaması!

Türkiye Futbol Federasyonu heyeti ile Viyana'da bir toplantı yapan UEFA Başkanı Michel Platini, otelden çıkışında basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne neden alınmadığını siz gerçekten bilmiyor musunu

Platini'den FB açıklaması!

Türkiye Futbol Federasyonu heyeti ile Viyana'da bir toplantı yapan UEFA Başkanı Michel Platini, otelden çıkışında basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne neden alınmadığını siz gerçekten bilmiyor musunuz? Soruşturma devam ediyor. Bittiğinde herkes, her şeyi tüm ayrıntılarıyla öğrenecek" dedi.

Bilindiği gibi, Fenerbahçe geçtiğimiz hafta UEFA'nın ve TFF'nin kararı için CAS'a başvurmuş, CAS da bu akşam saat 24.00'e kadar UEFA ve TFF'ye savunma için süre tanımıştı.

Yemeğe UEFA Başkanı Platini ile birlikte Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, İkinci Başkan Lutfi Arıboğan ve UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler