Platini "Trabzonspor kupayı alamaz" dedi mi?

Pedro Pinto, yaptığı açıklamada, "Bildiğiniz gibi basın toplantısını ben sundum. Platini ve Infantino’nun yanındaydım. Başkanla şimdi de konuştum, doğrulatmak için. Böyle bir şey demediğini söyledi" dedi ve sözlerine şöyle devam etti: "UEFA'nın yaptığı; t

Platini "Trabzonspor kupayı alamaz" dedi mi?
Pedro Pinto, yaptığı açıklamada, "Bildiğiniz gibi basın toplantısını ben sundum. Platini ve Infantino’nun yanındaydım. Başkanla şimdi de konuştum, doğrulatmak için. Böyle bir şey demediğini söyledi" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:
 
"UEFA'nın yaptığı; turnuvalara ilişkin kurallar ve düzenlemelerdir. Asla başka konuda yorum yapmaz. Ulusal konulara karışmaz. Size şunu söyleyebilirim; genel sekreter Infantino internet sitelerinde kendisi hakkında birçok haber okudu. Yapmadığı röportajlar yazılıyor, bunlar uydurma. Bu yüzden bazen hayal kırıklığına uğradı. Uefa Türk taraftarlardan birçok şikayet maili aldi. Sorular soruyorlar.
 
Gazetecilikte sorumluluk çok önemli. Bildiğin gibi ben de gazeteciydim. Doğru kaynaklarınız olmalı ve kontrol etmelisiniz. Infantino ve Platini ulusal konularla ilgili bir şey demedi. Bu konu TFF’yi ilgilendirir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor