Plakayı çamurla kapatmışlar!

Bu akşam saatlerinde Trabzon'un Pelitli Mevkii'nde marketten alışveriş yaptıktan sonra evine gitmek için arabasına bineceği esnada kimliği belirlenemeyen kişi yada kişilerce silahlı saldırıya uğrayan Hakan Ayaz saldırısında yeni gelişme...Ayağından 3 kurş

Plakayı çamurla kapatmışlar!

Bu akşam saatlerinde Trabzon'un Pelitli Mevkii'nde marketten alışveriş yaptıktan sonra evine gitmek için arabasına bineceği esnada kimliği belirlenemeyen kişi yada kişilerce silahlı saldırıya uğrayan Hakan Ayaz saldırısında yeni gelişme...

Ayağından 3 kurşun alan Ayaz'ın hayati tehlikesi bulunmuyor.

PLAKAYI ÇAMURLA KAPATTILAR

Haber61.Net'in edindiği bilgiye göre, Doktor Hakan Ayaz'ı vuran yada vuranlar Gri renkte Hyduai marka araç kullanıyor. Aracı kullananlar Polis ve Jandarma ekiplerinin de kendilerini yakalayamamaları için aracın plakasını çamurla kapattı.

Ayaz'ı vuranların birinin 30-35 yaşlarında diğerinin ise daha genç olduğu öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE SALDIRI OLMUŞTU

Şehrin giriş ve çıkışının tutulduğu bilgisine ulaşılırken Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz'ın 20 Ağustos 2009 tarihinde de aracı kurşunlanmıştı.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Fransa'nın Toulouse takımıyla oynadığı karşılaşmanın ardından otomobiliyle evine giden Hakan Ayaz'ın aracına, Yalıncak Beldesi'nden geçtiği sırada başka bir araçtan ateş açılmıştı. Otomobiline 4 kurşun isabet eden Hakan Ayaz, olaydan yara almadan kurtulmuştu.

Olayın failleri serbest kalmıştı. Emniyet ekiplerinin, olaya ilişkin şüpheli buldukları şahısların evlerinde arama yaptığı ancak bir sonucun çıkmadığı öğrenildi.

ASAYİŞ MÜDÜRÜ OLAY YERİNDE

Saldırının geçtiği mevkinin jandarma bölgesi olmasına rağmen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Ergün Kızılboğa ve ekibi çalışmalarını sürdürüyor. 

Olayla ilgili araştırma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler