Pittman TED Ankara Kolejliler'de

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Rönesans TED Ankara Kolejliler, ABD'li Dexter Pittman ile anlaşma sağladı. Son olarak NBA takımlarından Atlanta Hawks forması giyen 1988 doğumlu ve 2.08 metre boyundaki Pittman, daha önce NBA takımlarından Houston Rock

Pittman TED Ankara Kolejliler'de
Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Rönesans TED Ankara Kolejliler, ABD'li Dexter Pittman ile anlaşma sağladı.
 
Son olarak NBA takımlarından Atlanta Hawks forması giyen 1988 doğumlu ve 2.08 metre boyundaki Pittman, daha önce NBA takımlarından Houston Rockets, Miami Heat, Porto Riko ligi takımlarından Humacao, NBA Gelişim Ligi takımlarından Austin Spurs ve Çin ligi takımlarından Foshan'da oynadı.
 
Rönesans TED Ankara Kolejliler Kulüp Müdürü Ali Kavaklıoğlu, Pittman transferiyle ilgili, "Takımımıza fayda sağlayacağını düşündüğümüz Dexter Pittman ile anlaştık ve lisans işlemlerini başlattık. Oyuncuyu hafta sonu Fenerbahçe Ülker ile oynayacağımız maça yetiştirmeye çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler