Pirlo Süper Lig'e mi geliyor?

Samuel Eto’o’yu kadrosuna katarak ses getiren Antalyaspor hız kesmiyor. Kırmızı beyazlı kulüp bu sefer de gözünü dünyaca ünlü İtalyan orta saha oyuncusu Andrea Pirlo'ya dikti.   Pirlo’nun menajeriyle görüşüp şartları öğrendiklerini söyleyen Gencer, bu tra

Pirlo Süper Lig'e mi geliyor?
Samuel Eto’o’yu kadrosuna katarak ses getiren Antalyaspor hız kesmiyor. Kırmızı beyazlı kulüp bu sefer de gözünü dünyaca ünlü İtalyan orta saha oyuncusu Andrea Pirlo'ya dikti.
 
Pirlo’nun menajeriyle görüşüp şartları öğrendiklerini söyleyen Gencer, bu transfere ilişkin bugün bir basın toplantısı düzenleyeceklerini açıkladı. Gencer "Biz istersek Pirlo’yu da Gerrard’ı da transfer ederiz. Antalyaspor transferi tabu gibi gösterilen tüm yıldızları kadrosuna katacak güçte ve büyüklükte” dedi.
 
8 MAÇ İÇİN 2 MİLYON EURO
 
Halen ABD'de New York City forması giyen Andrea Pirlo için İtalya’da bir dizi görüşmelerde bulunduklarını açıklayan Gencer, “Pirlo ve menajeri ile görüşmeler yaptık. 8 maçlığına Türkiye’de oynamak için hazır olduğunu söyledi. Biz de şartlarımızı anlattık. Dünyanın en önemli yıldızları Antalyaspor’a glemeye sıcak bakıyorlar. Çünkü Antalya yönetimi olarak hayal satmıyoruz. Gerçekleri konuşuyoruz” ifadesini kullandı.
 
Öte yapdan Pirlo’nun menajerinin, Antalyaspor Başkanı ile görüştüğü ve 8 maç için 2 milyon Euro istediklerini ileri sürdü. 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler