Pilotta tek hedef galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, yarın sahasında Elazığspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon Kulübü'nde, başkan yardımcısı Sebahattin Alemdar, bu maçta çok eksikleri olmasına rağmen tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Alemdar, AA muhabirine yaptığı

Pilotta tek hedef galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, yarın sahasında Elazığspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon Kulübü'nde, başkan yardımcısı Sebahattin Alemdar, bu maçta çok eksikleri olmasına rağmen tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. 

Alemdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada geçen hafta Belediye Vanspor maçında galip geldiklerini anımsatarak, ''Takımda istikrarı yakalama adına yarın kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Elazığspor maçından da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu maçtan alacağımız 3 puan ile galibiyet serisi yakalamayı hedefliyoruz'' dedi. 

Elazığspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak takımın kampa girdiğini ifade eden Alemdar, ''Futbolcularımız bir haftadan beri bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. İdmanlarda futbolcularımızı azimli ve hırslı görmek bu zorlu maç öncesi bizi mutlu etti. Rakibimiz çok güçlü bir ekip ve ligin zirvesine ortak. Biz rakibimizin ligdeki konumuna çok bakmıyoruz. Her maça nasıl hazırlık yaptıysak bu maça da öyle hazırlandık. Elazığspor karşısında, çok eksiğimiz olmasına rağmen tek hedefimiz galibiyet'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor