Pilot takım 2 puana yanıyor

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden  1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, Pendikspor ile deplasmanda oynadıkları maçta birçok gol pozisyonundan yararlanamadıklarını ve 2 puanı kaçıran taraf olarak üzgün olduklarını belirtti.  Hafta i

Pilot takım 2 puana yanıyor
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden  1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, Pendikspor ile deplasmanda oynadıkları maçta birçok gol pozisyonundan yararlanamadıklarını ve 2 puanı kaçıran taraf olarak üzgün olduklarını belirtti. 
 
Hafta içinde Pendikspor'un gücünü bilerek maça hazırlandıklarını ifade eden Zıvalıoğlu, "Ligin iyi top oynayan ekiplerinden biri ve en fazla gol atan takım olan rakibimizin gücünü bilerek çalıştık. İlk yarıda tek kale oynamamıza rağmen, bulduğumuz mutlak gol pozisyonlardan yararlanamadık ve devre 0-0 sona erdi" dedi.
 
İkinci yarıya ilk yarıda olduğu gibi hızlı başladıklarını ifade eden Bordo-Mavi-Beyazlı takımın Teknik Patronu Zıvalıoğlu, "Rakip kalede aradığımız golü 58. dakikada bulduk ve 1-0 öne geçtik.  Bu gol sonrasında iyice oyun üstünlüğünü ele almamıza rağmen, 70. dakikada çok kötü bir gol yedik ve skor eşitlendi.  Buna rağmen  maçın kontrolünü sürekli elimizde tuttuk. Rakip alanda iyi oynadık.Baskılı, iyi pas yapan, mücadele eden bir takım olmamıza rağmen, Pendik karşısında ilk 5 takım arasına girmek adına önemli bir iki puan kaybettik. 
Bizim için önemli olan maçın kontrolünü sürekli 1461 Trabzon'un etkisi altında olmasıydı. İlk ve ikinci yarıda biz de bunu yaptık. 9-10 haftadır takımda gözle görülür bir yükseliş var. Oynadığımız müsabakalarda istisnalar hariç tüm oyuna takımımız hükmetti.  Bu süreç içerisinde kaybettiğimiz puanlar dahil oyuna hükmeden, iyi futbol oynayan, her alanda baskı yapan ve üstünlüğünü rakibe kabul ettiren takımdık. Kalan 7 haftalık süreçte de  koşan, futbol oynayan, kazanmak için sahaya her şeyini veren bir takım olmaya devam edeceğiz. Kaybedersek biz puan kaybedeceğiz, rakip bizden puan aldığı için sevinecek" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler