PFDK'dan bir skandal karar daha

 PFDK adeta Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ı koruma kurulu oldu. Fenerbahçe  Başkanına hakaret eden Fenerbahçeli futbolcuya kulübü Fener yerine PFDK’nın ceza vermesi bir skandal olarak nitelendirildi Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Galata

PFDK'dan bir skandal karar daha

 PFDK adeta Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ı koruma kurulu oldu. Fenerbahçe  Başkanına hakaret eden Fenerbahçeli futbolcuya kulübü Fener yerine PFDK’nın ceza vermesi bir skandal olarak nitelendirildi

 

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Galatasaray'ın 2-1 kazandığı maç sırasında Fenerbahçe alt yapısından yetişen ve şu anda boşta olan 20 yaşındaki Mesut Yılmaz attığı tweet nedeniyle PFDK’ tarafından iki maç ceza verildi.

Mesut Yılmaz'ın Twitter hesabından, Raul Meireles'in kırmızı kartı sonrasında tepki çeken bir yorum yapmış ve Aziz Yıldırım hakkında çok sert kelimeler kullanarak şunları söylemişti: "Aziz Yıldırım ...çi, şimdi girer araya ..k"

Olayın ardından yazılan tweeti hesabından kaldıran Mesut, yaptığı açıklamada o cümleleri kendisinin yazmadığını, hesabının ele geçirildiğini ifade etmişti. Meireles hayranı olduğunu vurgulayan genç oyuncu 10 yıl Fenerbahçe'de top oynadığını bu nedenle böyle bir şey yazmasına imkan dahi olmadığını söylemişti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ise genç oyuncuya bu sözlerinden dolayı 2 maç men cezası verdi. Bu ceza ayrıca Türkiye'de sosyal paylaşım sitelerinden bir futbolcunun yazdıkları yüzünden aldığı ilk ceza oldu.  

PFDK'dan yapılan açıklama ise şöyle:

Futbolcu MESUT YILMAZ'ın, sosyal paylaşım sitesinde kendisine ait hesaptan bir kulüp başkanına yönelik hakareti nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler